Lyd og bilde-løsninger.

TV, stereoanlegg og hjemmekino

Ute etter nytt anlegg men overveldet av alle valgmulighetene ?

Da anbefaler vi at du tar kontakt med oss! Vi tilbyr alt fra gode råd underveis eller ettersjekk av anlegget, til full prosjektering og installasjon. Vi har lang erfaring med TV, stereo og hjemmekinoløsninger, i alle prisklasser.

I AV Solutions har vi heldigvis har fritt spillerom til å utøve god rådgivning uten å være bundet av leverandøravtaler, og vi jobber kun for deg. I tråd med din kravspesifikasjon og lommebok, har vi fra mangfoldige år i AV-bransjen, både erfaringen og kunnskapen til å sette sammen akkurat de komponenter som vi vet gir mest for pengene. Vi vet hva godt bilde og god lyd betyr for totalopplevelsen, og samtidig hjelper vi deg å unngå de typiske feilene.

AV Solutions er alltid oppdatert på det aller nyeste innenfor lyd og bilde, og ikke minst teknologien som ligger bak.  Mangfoldet innenfor A/V er i dag stort, og man kommer ikke langt med kompetanse innenfor kun én gren.Vi kompetanse til å gi råd på tvers av teknologi, behov, og budsjett, og sette dette i en helhetlig sammenheng.