Proffkalibrering av TV/Projektor.

Få bildet du har betalt for

Hvorfor kalibrere?

Visste du at stort sett alle TV’er gjengir et unøyaktig bilde rett ut fra esken? Det å få en TV eller projektor kalibrert vil si at man gjør de nødvendige justeringene for å tilnærme seg gjeldende bransjenormer. Dette vil sikre at det bildet man ser på skjermen eller lerretet er det bildet produsenten av materialet ønsker at vi skal se.

Hva innebærer en kalibrering?

En bildekalibrering er ganske omfattende og inkluderer justering av alle de viktigste parametrene. Dette inkluderer i hovedsak gråskala og gamma, fargerom (dersom tilgjengelig), lysstyrke og kontrast.

Hva er inkludert?

Alle kalibreringsnivåene våre inkluderer som minimum: rapport før/etter, 2-punkts gråskala, låsing ISF-produkter i minne (hvis tilgjengelig), og er tilpasset lysforholdene og rommet bildeproduktet befinner seg i. Pristabellen vår lister opp forskjellene og vil gi deg idé om hva som passer ditt apparat, men spør oss gjerne om du er usikker på noe.

Kalibreringsutstyr

Man må kunne stole på utstyret sitt. Vi benytter oss derfor utelukkende av produkter og programvare som er kjent som selve referansene på markedet.

Programvare: Calman / HCFR
Colorimeter: Klein K10 / Spectracal C6
Spectrometer: X-Rite i1Pro / i1Pro2
Videogenerator: VideoForge HDMI (1080p) / AVLAB TPG (2160p/4K)