10 gode grunner til å velge oss

1. En god og aktiv megler med personlig engasjement. Fra første interessent tar kontakt etter annonsering, videre på visning og i budrunden må megleren gjøre alt som skal til for å fremheve deres bolig og hvorfor den er perfekt for interessentene.

2. God kjennskap til ditt område og om din bolig.

3. God og riktig markedsføring. Det er viktig at alle potensielle budgivere blir klar over at deres bolig er til salgs. Våre avisannonser er selvfølgelig i Bergens Tidene sitt eiendomsbilag “Hus og Hjem”.

4. Nøyaktighet med innhenting av informasjon og presentasjon av denne.

5. Flotte salgsprospekt. 

6. Strategi. Vi presenterer boligen optimalt mot den gruppen kjøpere som etter vår erfaring kan og vil betale mest for deres bolig.

7. Bruk av vår kundedatabase og utsendelse av prospekter til de kundene som har vært på visninger på tilsvarende boliger i området. Utsendelse av 2500-4000 eposter, samt 2000-3000 push-varsler til boligkjøpere som har registrert seg på finn.no.

8. Markedets beste boligfotografer. Fotografen måler også opp boligen og produserer flotte 2D- og 3D-plantegninger.*

9. Styling. Når du selger gjennom Bjørgvin Eiendomsmegling får du også inkludert en gjennomgang av boligen sammen med en stylist som er ekspert på interiør.

10. Salgsgaranti. Ingen meglerprovisjon dersom du ikke skulle få solgt når du velger Bjørgvin Eiendomsmegling.

Bjørgvin Eiendomsmegling samarbeider med Meglerportalen.no

Hva kundene våre sier om oss

Meget bra, tror ikke dette kan gjøres noe særlig bedre.

Kai Helge Slåttelia

Ryddig og ekspeditt. Avtalte frister ble overholdt Traff godt på salgspris. Gode partnere i fht. takst og “sminking” av interiør.

Øystein Ytterdal

Hadde full tillit til Bjarthe. Han har vært effektiv, tilgjengelig og behjelpelig gjennom hele salgsprosessen.

Veronika Sandanger

Ved mine to siste boligsalg har Bjarthe Mjelde opptrådt profesjonelt og ryddig. Han har bidratt til å oppnå riktig markedspris for boligene. Bjarthe har vært tilgjengelig for spørsmål og oppfølging langt ut over det som er å forvente av en megler. Jeg har alt reservert Bjarthe til et eventuellt salg av boligen jeg eier idag.

Kato Oksnes

Mjelde opptrådde ryddig, etterrettelig og profesjonelt gjennom hele prosessen. Vi fikk et tips om at Bjørgvin Eiendomsmegling var til å stole på, og det ble også vår erfaring. Vi opplevde å bli tatt på alvor og satte pris på at vikunne ha en tett dialog med Mjelde underveis. Resultatene var også bedre enn forventet. Oppsummert ble dette en erfaring som med god margin oversteg det vi trodde det var lov å håpe på.

Nils Haugland

Kjempefornøyd! Jeg leide ut leiligheten en stund, men leieboerne flyttet ut. Trengte så et raskt salg og spurte om Mjelde tok utfordringen. Makan til effektiv saksbehandling har jeg aldri sett. Under to uker etter første kontakt satt jeg i kontraktsmøte med kjøper. Og med en fantastisk salgspris. Anbefales!

Trond Skogrand

Selge bolig?

 

Fyll ut skjemaet, og en av våre dyktige eiendomsmeglere kontakter deg for å avtale en befaring.

Følg oss på sosiale medier