Våre ansatte

Bjarthe Mjelde

Bjarthe Mjelde

Partner | Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF

928 17 307
bm@bjorgvin-eiendom.no

Les mer om Bjarthe
Bjarthe Mjelde har drevet i bransjen i over 10 år og har sin utdanning fra Handelshøyskolen BI og fra Juridisk fakultet UIB. Med sin erfaring er Bjarthe Mjelde et trygt og godt valg når du skal velge eiendomsmegler for salg av alle typer boliger og fritidseiendommer i Bergen og omegn.

Bjarthe besitter en bred erfaring og solid faglig kompetanse som strekker over de fleste områder i meglingen, herunder bruktsalg, salg av nye boliger og prosjekter, samt fritidseiendommer. Han er løsnings- og salgsorientert i ethvert salgsoppdrag han gjennomfører. Bjarthe er rivende dyktig i budforhandlinger og jobber alltid målbevisst for å finne de beste løsningene for sine kunder for å skape best mulig resultat. 

Man Nguyen

Man Nguyen

Fagansvarlig | Eiendomsmegler

458 65 738
mn@bjorgvineiendom.no

Les mer om Man

Man er en entusiastisk megler med en bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI Bergen. Han har sine røtter fra Stavanger/Sandnes, men har bodd i Bergen siden 2003 og er like lokalkjent som en ekte bergenser. I tillegg til den faglige bakgrunnen har han også tilbrakt store deler av livet innenfor salgsyrket. Han brenner for faget og har som mål å alltid gå fullstendig inn for de oppdragene han påtar seg med stor grad av engasjement og dedikasjon. Han omsetter eiendom i alle deler av Bergen og omegn, og kan vise til utelukkende svært fornøyde kunder.

For Man er grunnsteinene i en optimal salgsprosess: høy kvalitet i alle ledd, god rådgivning, og at megleren personlig er med i salgsprosessen hele veien fra A til Å. Som Man sin kunde kan du være sikker på en trygg og effektiv salgsprosess med høyest mulig salgspris.

 

Birte Tronshaug

Birte Tronshaug

Eiendomsmegler MNEF

922 46 462
birte@bjorgvin-eiendom.no

Les mer om Birte

Birte har sin utdanning fra Northumbria University i Newcastle og BI Bergen. Hun er godkjent eiendomsmegler/ ansvarlig megler av Finanstilsynet, og har lang fartstid hos Bjørgvin Eiendomsmegling.

Birte er en målbevisst person med stor arbeidskapasitet og brenner for megling. Hun har jobbet i Bjørgvin siden 2007 og har lang erfaring og solid kompetanse innenfor eiendomsmeglerfaget.

Birte er drivende dyktig og har et godt samarbeid med sine kunder. Du som kunde skal føle deg trygg på at akkurat din bolighandel utføres på best mulig(e) måte. Hun tilrettelegger og presenterer boligen på en slik måte at den rette kjøpegruppen oppdager din eiendom og er villig til å starte forhandlinger om et kjøp. (Hun ønsker å finne den ene kjøperen som er villig til å betale litt mer enn alle andre for din bolig, fordi akkurat din bolig er riktig for dem. )

Birte har glimt i øyet og er den fødte selger!

Silje Hafsås Sundsøy

Silje Hafsås Sundsøy

Eiendomsmeglerfullmektig

930 72 927
silje@bjorgvineiendom.no

Les mer om Silje

Silje er en brennende engasjert jente fra Stryn som tok bachelorgraden sin i eiendomsmegling ved BI Bergen. Hun har bodd i Bergen siden videregående, og er godt kjent i byen. I tilegg til den faglige bakgrunnen er hun også interiørkonsulent, noe som gjør at hun sitter med stor interesse og kompetanse innenfor emnet.

Hun verdsetter tillit høyt og ønsker oppriktig det beste for kundene sine. Salg av bolig er en av de største økonomiske valgene vi foretar oss, og vanligvis bare noen få ganger av et liv. For henne er det derfor viktig at du, til enhver tid i salgsprosessen, føler deg trygg og ivaretatt.

Ved å velge Silje som din eiendomsmegler, står hun på for at ditt boligsalg skal ende opp med den beste salgsprisen.

Lisa Blankenburgh Nilsen

Eiendomsmeglerfullmektig

 948 53 370
lisa@bjorgvineiendom.no