Våre ansatte

Bjarthe Mjelde

Bjarthe Mjelde

Partner | Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF

928 17 307
bm@bjorgvin-eiendom.no

Les mer om Bjarthe
Bjarthe Mjelde har drevet i bransjen i over 10 år og har sin utdanning fra Handelshøyskolen BI og fra Juridisk fakultet UIB. Med sin erfaring er Bjarthe Mjelde et trygt og godt valg når du skal velge eiendomsmegler for salg av alle typer boliger og fritidseiendommer i Bergen og omegn.

Bjarthe besitter en bred erfaring og solid faglig kompetanse som strekker over de fleste områder i meglingen, herunder bruktsalg, salg av nye boliger og prosjekter, samt fritidseiendommer. Han er løsnings- og salgsorientert i ethvert salgsoppdrag han gjennomfører. Bjarthe er rivende dyktig i budforhandlinger og jobber alltid målbevisst for å finne de beste løsningene for sine kunder for å skape best mulig resultat. 

Man Nguyen

Man Nguyen

Fagansvarlig | Eiendomsmegler

458 65 738
mn@bjorgvineiendom.no

Les mer om Man

Man er en entusiastisk megler med en bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI Bergen. Han har sine røtter fra Stavanger/Sandnes, men har bodd i Bergen siden 2003 og er like lokalkjent som en ekte bergenser. I tillegg til den faglige bakgrunnen har han også tilbrakt store deler av livet innenfor salgsyrket. Han brenner for faget og har som mål å alltid gå fullstendig inn for de oppdragene han påtar seg med stor grad av engasjement og dedikasjon. Han omsetter eiendom i alle deler av Bergen og omegn, og kan vise til utelukkende svært fornøyde kunder.

For Man er grunnsteinene i en optimal salgsprosess: høy kvalitet i alle ledd, god rådgivning, og at megleren personlig er med i salgsprosessen hele veien fra A til Å. Som Man sin kunde kan du være sikker på en trygg og effektiv salgsprosess med høyest mulig salgspris.

 

Erik Mortensen

Erik Mortensen

PARTNER | Eiendomsmegler MNEF

982 87 701
em@bjorgvineiendom.no

Les mer om Erik

Erik Mortensen har vært eiendomsmegler i over 30 år, og har dermed en lang erfaring innen de fleste felt av eiendomsmegling. Han er veldig  kjent med markedet i Vestlandsregionen, og på Geilo, Ustaoset og Haugastøl.

Har du oppdrag som er litt utenom det vanlige, kan det være klokt å ta kontakt med Erik. Det hjelper med over 30 års erfaring i dagens marked.